Van Maele bvba – elke klus begint hiér

Bent u een gedreven doe-het-zelver, een professionele vakman of een sporadische klusser? Dan is er slechts één adres: Van Maele in Sint-Joris! Hier vindt u een gigantisch assortiment decoratie-, renovatie-, tuin- en andere producten van de beste kwaliteit. Alleen zó geeft u uw werk de uitstraling die het verdient.

Passie voor kwaliteit

Van Maele is gedreven door het vak. Daarom staan kennis, goed advies en een fantastische service bovenaan ons lijstje. Dankzij de talloze topmerken en producten garanderen we u een zorgeloos gebruik, én een fantastisch eindresultaat!

Handy Home: voordelig voor u

Van Maele is lid van de professionele aankoopgroepering Handy Home, die onderdeel is van Menoquin. Dat bedrijf is de grootste inkooporganisatie voor ijzerwaren en gereedschappen. Wat dat voor u betekent? Dat wij alles wat u zoekt dagelijks bestellen bij diverse topleveranciers. En altijd voor een scherpe prijs!

Voor élke klus

Bij Van Maele vindt u alles wat u nodig hebt voor élke klus. Van bouwmateriaal voor de zware karweien, tot decoratieproducten om uw karwei tot in de puntjes af te werken. Ontdek onze afdeling elektriciteit, decoratie, sanitair, ijzerwaren, auto en fiets. Elke klus begint bij Van Maele!

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
 Bereken route
 
 
 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review